FAQ

Kom je er niet uit? Wellicht dat het antwoord hier tussen staat.

1. Ik heb een bestelling gedaan, maar geen email ontvangen.

De email kan even op zich wachten. Heb je na 15 minuten nog niets ontvangen, neem dan contact op, want wellicht heb je bij het maken van de bestelling een verkeerde emailadres opgegeven. Je kunt trouwens ook zonder email zelf op de website inloggen (gebruik hetzelfde emailadres zoals bij de bestelling) en je komt in jouw account terecht met de bestelling en downloads.

2 Ik heb via het mobieltje betaald, maar kan niet op de website inloggen.

Helaas komt het wel eens voor dat een mobieltje niet goed reageert op de website. Om de gekochte wachtwoorden of mp3’s te downloaden kun je het beste via de desktop inloggen.

3 Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten

Klik op wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te maken.

4 Ik heb een iPhone en de mp3’s doen het niet.

De iPhone kan niet uit zichzelf mp3’s van de website verwerken, waardoor je eerst een ander mp3-programmaatje moet downloaden.

5. Ik heb op de website meditaties besteld en betaal via ‘directe bankoverschrijving’. Wanneer kan ik de meditaties downloaden?

Omdat de downloads handmatig vrij moeten worden gegeven bij directe bankoverschrijving, stuur je het beste een email naar Support om aan te geven dat je betaald hebt. Na het vrijgeven van jouw account en de bestelling ontvang je een email met de downloadlinks, waarop je moet klikken. Deze brengt jou dan naar jouw online account op de website waarop dan overzichtelijk staat wat je kunt downloaden en wat je besteld hebt.

6. Ik vind de website te complex en kom er echt niet uit.

Vind je het ingewikkeld, koop dan eerst EEN ENKELE meditatie via de winkel om te kijken hoe het downloaden en het beluisteren werkt. Lees de handleiding op de startpagina goed door. Het lijkt op het eerste gezicht wellicht complex, maar dat komt omdat wij meerdere mogelijkheden bieden om de meditaties te beluisteren. Je bent niet verplicht om alle mogelijkheden te gebruiken als je een meditatie koopt. Je kunt ook alleen maar de mp3 downloaden of alleen maar het wachtwoord gebruiken voor de website.

Veel succes!

Relaxen met Dick de Ruiter