Hoe het werkt (online en offline mediteren)

Winkel

Kijk onder de knop WINKEL welke meditaties je kunt downloaden als mp3 bestand.

Vind je kiezen moeilijk dan kun je nu ook een abonnement nemen op onze nieuwe site https://www.mijnmeditaties.nl. Daarop zijn er 25 cd’s met 157 tracks gestreamed van Dick de Ruiter. Deze kun je onbeperkt online beluisteren. Het voordeel van een complete cd is dat sommige tracks met elkaar verbonden zijn. Je kunt deze dan achter elkaar beluisteren zonder dat je tussen de tracks opnieuw hoeft te klikken.

Veilig afrekenen

Na het afrekenen via een beveiligde website van PAY.nl ontvang je een geautomatiseerde e-mail. Hierin staan links om de gekochte bestanden direct te downloaden als mp3 of om deze online te beluisteren met een wachtwoord dat je via een txt. bestand ontvangt.  In jouw account heb je een overzicht van de bestelde meditaties met bijbehorende wachtwoorden die je kunt downloaden. Heb je na de bestelling géén email ontvangen, dan kun je alsnog inloggen en alle producten terugvinden in jouw account.

Online mediteren

Via de knop MEDITATIES ONLINE BELUISTEREN kom je naar losse meditaties, die online met een wachtwoord zijn versleuteld. Als je eenmaal de toegang hebt geactiveerd (via het txt bestand) dan is het mogelijk om de meditatie te openen en te beluisteren zonder opnieuw in te loggen. Let op: Online beluisteren geldt alleen voor losse meditaties en niet voor een hele cd.

Offline mediteren

Wil je alleen offline mediteren dan download je alleen de mp3 en ben je klaar.

Filmpjes

In de winkel vind je onderaan bij de aangeboden meditaties 2 voorbeeldminuten om te beluisteren.  Let op: de videobeelden zijn alleen in de introductiefilm te zien. Bij de online meditaties zie je een stilstaande, mooie natuurfoto zodat jij jouw ogen kunt sluiten. De mp3’s zijn zonder beeld.

Introductie Yogadocent Dick de Ruiter

“De eerste vraag om dit soort opnamen te maken kwam vanuit mijn yogalessen, in de tachtiger jaren. Leerlingen vroegen of ze mijn stem ook thuis konden beluisteren. Dat resulteerde in 2 bandjes. Van daaruit is de hele serie Oasis tapes, later Oasis cd’s, ontstaan.
In dezelfde beginperiode maakte ik kennis met speciale neurosonische klanken, die de hersengolven beïnvloeden.  Ook deze heb ik bij diverse opnamen toegepast. Dan zijn er verder hier en daar ontspannende natuurgeluiden zoals zeegeluiden of vogels gebruikt, die de effecten nog versterken.”

 

TIP: Wil je graag alle meditaties (keuze uit 157 tracks!) van Dick de Ruiter online beluisteren, kijk dan op onze nieuwe site www.mijnmeditaties.nl, waar je met een laag bedrag per maand onbeperkt kunt mediteren.

Relaxen met Dick de Ruiter