Jouw ideale lichaamsgewicht – Gezond zijn & Blijven Oasis CD 16 van Dick de Ruiter

15.00

Jouw ideale lichaamsgewicht – Gezond zijn & blijven Oasis cd 16 Oasis van Dick de Ruiter

Hier kun je de hele cd als mp3 bestand downloaden (niet online beluisteren!)

Totale tijd: 71’30 min.

Beschrijving

Uiteindelijk wordt de vorming van lichaamsomvang voornamelijk bepaald door patronen in het onderbewustzijn, die al op jonge leeftijd zijn gevormd.Ook het idee dat je van veel eten dik wordt is daar ontstaan en kan dus omgevormd worden. Dit programma heeft zijn waarde al talloze malen bewezen: het werkt echt!

Een unieke methode om zonder diëten via de juiste programmering je eigen ideale gestalte, gewicht en uitstraling te vormen. Met deze cd heb je een uiterst krachtig hulpmiddel in handen om de kwaliteit van je leven en je lijf permanent te verbeteren. In dit programma wordt uitgegaan van de patronen en overtuigingen die de achtergrond vormen van ons huidige lichaam, als een expressie daarvan. Hoe we ons bewust kunnen worden van de negatieve programmering en hoe wij zonder dieet e.d. ons lichaam kunnen vormgeven in overeenstemming met ons innerlijke beeld daarvan. Door middel van diepe inspanning wordt je moeiteloos naar een visualisatie gebracht die stevig in je onderbewustzijn wordt vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam geleidelijk aan zich naar dit innerlijke beeld gaat vormen. Zoals jij dat wilt!

In de tijd dat deze titel (Oasis Tape 10) alleen nog maar als bandje verkrijgbaar was zijn er al zoveel verzoeken binnengekomen voor een cd dat dit een welkome aanwinst is, die uit de schappen vliegt! Een aantal delen zijn opnieuw opgenomen en verbeterd. Er is een ochtendprogramma toegevoegd; ook een track met herhaal affirmaties.

Tracks:

1. Ochtendprogramma – begin je dag positief. 08’58min
2. Herhaal affirmaties. 11’20 min
3. Inleidende ontspanning. 07’00 min
4. Slaapprogrammering. 22’30 min
5. Slaapsuggesties. 01’51 min
6. Subliminale programmering. 25’00 min

Enkele tracks op deze cd zijn:

Relaxen met Dick de Ruiter