Yin & Yang

6.00

Artikelnummer: EboekYY1 Categorie:

Beschrijving

In dit e-boek met 31 Din A5 pagina’s in pdf leer je hoe je de vrouwelijke en mannelijke kant in jezelf meer in balans kunt brengen. De oosterse begrippen yin en yang worden voor ons begrijpelijk uitgelegd.

Auteursnaam: Rajesh
Vertaling: Dick de Ruiter

Impressie:

Voorwoord

Hoofdstuk 1:
Introductie yin en yang

Hoofdstuk 2:
Redenen voor balans en Liefde in je leven

Hoofdstuk 3:
Lichaamsbehandeling met yin en yang

Hoofdstuk 4:
Doelstellingen van yin en yang

Hoofdstuk 5:
Gebruik van Feng Shui

Hoofdstuk 6:
Lichamelijk, emotioneel en psychisch heel worden

En nu…

Hoofdstuk 2:
Redenen voor balans en Liefde in je leven

Wist jij dat voedingstekorten kunnen komen door teveel stress? Hoe kun je dat soort dingen voorkomen en vermijden? Je kunt al beginnen met gewoon van jezelf te houden, je eigen leven lief te hebben en door meer in balans te komen.

Dat klinkt zo gemakkelijk. Maar veel mensen vinden het moeilijk om alles zo simpel te benaderen. Er zijn heel veel factoren waarvoor dat net zo geldt. Alles lijkt momenteel zo snel te gaan. Mensen voelen zich opgejaagd, alsof ze nooit genoeg tijd hebben om die gejaagdheid van de wereld waarin ze leven bij te houden, dus kan het leven uiteindelijk een stuk moeilijker en zwaarder worden.

Eenvoud = schoonheid

Is er nog iemand die gelooft in dit soort oude gezegden? Als jij een evenwichtige en gezonde manier van leven wilt volhouden dan zul je allereerst moeten inzien wat je zult moeten doen en laten. Je kunt niet maar door blijven gaan met dingen aan te schaffen die je je eigenlijk niet eens kunt veroorloven. Je kunt jezelf niet meer roekeloos in allerlei avonturen storten waarvoor je achteraf eigenlijk helemaal geen tijd hebt, of welk risico je voor een goede gezondheid helemaal niet meer kunt nemen.

Maak je geen zorgen, er blijven nog steeds genoeg dingen over om je leven in te kleuren, zelfs al leef je binnen je budget en van niet meer dan wat je hebt. Je zult gewoon creatief moeten zijn en jouw passie en dromen delen met de mensen om wie je geeft. Op die manier blijf je jouw gezonde uitgangspunten houden, maar je riskeert dan niet je hele hebben en houden aan gebeurtenissen die je helemaal niet wilt.

Als jij bezorgd bent over die stress en hoe dat op de lange duur jouw gezondheid aantast, dan zijn hier wat dingen die je kunt doen: als jij je schuldig maakt aan een of meerdere van onderstaande punten dan is het misschien tijd om daar eens over na te denken, en dan dingen te doen waardoor je nog steeds en misschien wel meer winstgevend bent, maar dat je daarbij toch ook goed gezond blijft!

Relaxen met Dick de Ruiter